MAS Region Kunětické hory

 
en 

Menu

Svaz a klub důchodců Hlučín [ Sdružení nebo spolek ]

Klub důchodců Hlučín
Svaz a klub důchodců Hlučín
Členové klubu se schází pravidelně na svých pondělních a čtvrtečních schůzkách k posezení při kávě a čaji. Jednou za měsíc, vždy v sobotu pořádáme večírek s pohoštěním, kde nám k poslechu a k tanci hraje naše hudba TEOFILKA.
Leden začal večírkem, kde své kulaté životní jubileum oslavil dlouholetý člen našeho klubu pan Josef Šmíd z Hlučína . Další tři měsíce byly ve znamení veselí, maškarního bálu a velikonoční zábavy. Květen pro nás již tradičně znamenal oslavu Svátku matek a první výlety do přírody. Čas jsme si našli také na předváděcí akci firmy RUDH. 23. 6. 1999 se uskutečnil zájezd členů klubu do Luhačovic, spojený s posezením ve vinném sklípku v Uherském Hradišti - Starém městě.
Rok 1999 byl pro náš klub významný také tím, že 31. 7. 1999 proběhla oslava k 40. výročí založení klubu seniorů v Hlučíně. Oslavy proběhly v Kulturním domě v Darkovičkách za účasti 87 členů. Jako hosté se zúčastnili Petr Adamec - starosta města Hlučína, paní Lasáková za sociální odbor.Z dalších hostů se zúčastnili členové klubu ze Šilheřovic, Vrablovce, Bobrovníků a Darkoviček. K tanci a poslechu nám zahrál pan Novosad.
S létem jsme se rozloučili večírkem, na kterém nám k tanci a poslechu zahrála naše kapela " TEOFILKA ". podzim patřil Vinobraní a Rybím hodům. Vyškolili jsme se v požární ochraně. Prosinec pro nás znamenal tradičního Mikuláše a samozřejmě vánoce. 20. 12. 1999 jsme se sešli k posezení u vánočního stromečku s pohoštěním. Ve vánoční atmosféře jsme si zazpívali vánoční koledy a rozloučili jsme se se starým rokem. Mezi nás přišla i paní Lasáková a pan Jančík za sociální odbor Městského úřadu v Hlučíně..

Gerhard Wicker, předseda klubu seniorů v Hlučíně.

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.hlucin.cz

AKTUALIZACE: David Mužík (Infomorava.cz) org. 56, 27.01.2003 v 08:27 hodin

Aktuality

Rozšířené vyhledávání